airtickets.gr®
 • Flights
  Hotels
  Cars
  Ferries
  Cruises
  Groups
 • Today
  Trends
  Alert
Προτιμήσεις cookies
απλό
με επιστροφή
πολλαπλοί
Επιλέξτε Ήπειρο
Επιλέξτε Xώρα
Επιλέξτε Πόλη
Επιλέξτε Ήπειρο
Επιλέξτε Xώρα
Επιλέξτε Πόλη
 
Επιλεγμένες Ημ/νίες
+/- 3 Ημέρες
Η έκπτωση θα εφαρμοστεί κατά την πληρωμή
1
Επιβάτης
1
ενήλικες
0
παιδιά 2-11 ετών
0
βρέφη έως 2 ετών
Μόνο πτήση
Μόνο Ξενοδοχείο
Περισσότερα Κριτήρια
Μόνο Απευθείας Πτήσεις
Όλες οι αεροπορικές
Όλες οι αεροπορικές
Όλες οι αεροπορικές
Οποιαδήποτε

Αεροπορικά εισιτήρια για Ευρώπη

Η Αλπική Οδός η οποία είναι μια σειρά από μονοπάτια περιήγησης εγκαινιάστηκε στην Ευρώπη το 2002. «Η Αλπική Οδός προσφέρει στους περιπατητές 5.000 χιλιόμετρα στην ομορφότερη ύπαιθρο της Ευρώπης μέσα από παραδοσιακά περάσματα» λέει η εφημερίδα The Independent του Λονδίνου. Ενώνοντας οκτώ αλπικές χώρες, ο δρόμος ξεκινάει από το επίπεδο της θάλασσας στην Τεργέστη, στις βορειοανατολικές ακτές της Ιταλίας, και τερματίζει και πάλι στο επίπεδο της θάλασσας, στο Μόντε Κάρλο του Μονακό. Ανεβαίνει ομαλά στα βουνά φτάνοντας σε υψόμετρο 3.000 μέτρων περνώντας γύρω από τις ψηλότερες κορυφές. Τα προσεκτικά επιλεγμένα περάσματα βρίσκονται «κοντά στις πιο ξακουστές τοποθεσίες φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος» υποστηρίζει ο γαλλικός τουριστικός οργανισμός La Grande Traversée des Alpes. Λίγοι περιπατητές αναμένεται να καλύψουν το μήκος ολόκληρης της διαδρομής, αντί για αυτό, λέει η εφημερίδα, «μπορείτε να πάτε με την οικογένειά σας να περπατήσετε λίγα χιλιόμετρα και έπειτα να επιστρέψετε στο σπίτι σας, αλλά η Αλπική Οδός ανοίγει νέους ορίζοντες για εκείνους που αναζητούν υγιεινές, ήρεμες διακοπές απόδρασης». Οι περιπατητές μπορούν να διανυκτερεύσουν σε οποιοδήποτε από τα 300 ξενοδοχεία, τις πανσιόν ή τους ορεινούς ξενώνες που βρίσκονται στη διαδρομή.

Μπορεί κανείς να φτάσει στην πόλη από την οποία θέλει να ξεκινήσει την περιήγησή του ταξιδεύοντας με το αεροπλάνο. Υπάρχουν πάρα πολλά φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ευρώπη και για τα διάφορα αεροδρόμια μέσα στην περιφέρειά της, ενώ δε λείπουν οι απίθανες προσφορές αεροπορικών για Ευρώπη που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε προϋπολογισμού. Ταξιδεύοντας αεροπορικά για Ευρώπη κερδίζετε χρήμα και χρόνο, καθώς το ταξίδι με οποιοδήποτε άλλο μέσο είναι πολύ χρονοβόρο και απαιτεί μεγάλα έξοδα για τα καύσιμα και τα διόδια που μπορεί να έχει η κάθε χώρα. Μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικά εισιτήρια για Ευρώπη μέσω της ιστοσελίδας airtickets.gr, αναζητώντας αυτό που θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες σας. Στη σελίδα μας θα βρείτε πλήθος επιλογών στις πτήσεις για Ευρώπη καθώς και φθηνές πτήσεις για πολλά διεθνή αεροδρόμια στον κόσμο.

Ένας από τους ωραιότερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης είναι το Μάτερχορν, μια ασυνήθιστη κορυφή κι ένα από τα πιο γνωστά βουνά στον κόσμο. Το πυραμιδοειδές Μάτερχορν βρίσκεται στα ιταλο-ελβετικά σύνορα, δέκα χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του χωριού Τσερμάτ της Ελβετίας από το οποίο πήρε την ονομασία της η κορυφή. Φτάνει τα 4.478 μέτρα σε ύψος και έχει δύο κορυφές που απέχουν 100 μέτρα μεταξύ τους.

Μολονότι αποτελεί μέρος των Κεντρικών Άλπεων, το Μάτερχορν στέκεται ολομόναχο χωρίς να περιβάλλεται από γείτονες. Σε αυτό οφείλεται η μαγευτική εικόνα που παρουσιάζει το βουνό από παντού γεγονός που του δίνει μεγάλη φωτογένεια.

Το σχήμα του Μάτερχορν όπως κατάλληλα έχουν πει μερικοί μοιάζει με οβελίσκο. Οι τέσσερις πλευρές του βρίσκονται στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα ενώ κάθε πλευρά του χωρίζεται ευδιάκριτα από μια ράχη.

Το Μάτερχορν παρά το ύψος του δεν είναι πάντοτε χιονοσκέπαστο. Στα τέλη της άνοιξης, κάτω από τη ζεστασιά του ήλιου, τα απότομα βραχώδη τοιχώματα που βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο του βγάζουν το μανδύα τους, ο οποίος είναι φτιαγμένος από χιόνι και πάγο. Πιο χαμηλά, παγετώνες στα ανατολικά και στα βορειοδυτικά περιβάλλουν το βουνό σαν λευκή κορδέλα γύρω από τη μέση του όλο το χρόνο.

Βέβαια καλό είναι να γνωρίζετε ότι λόγω της θέσης του βουνού στην Ελβετία οι τιμές για διαμονή και φαγητό είναι αρκετά ακριβές και μπορούν να ανεβάσουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό το κόστος του ταξιδιού σας. Ωστόσο υπάρχουν οικονομικά και φθηνά ταξιδιωτικά πακέτα και φθηνές προσφορές που περιλαμβάνουν κράτηση πτήσης και ξενοδοχείου δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε τους υπέροχους προορισμούς της Γηραιάς ηπείρου.
+περισσότερα

Πτήσεις για προορισμούς προς Ευρώπη

Αναζήτηση Ξενοδοχείου
ΣΕΠ 25
Check In
1
1
2014
ΣΕΠ 25
Check Out
1
1
2014
Αναζήτηση