Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Αυτοκίνητα
Ακτοπλοϊκά
iPhone iPhone
Android Android
phone
210 6074000
  •   Πτήσεις
airline tickets
Από
Προς
Αναχώρηση
Επιστροφή
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
(+) Περισσότερα Κριτήρια
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
[!] για θέσεις βρεφών, ασυνόδευτα παιδιά, ασθενείς και άλλες ειδικές περιπτώσεις,
οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά
Αεροπορική εταιρεία
Κατηγορία Θεσης
(-) Λιγότερα Κριτήρια

Czech Airlines

Προσφορές Czech Airlines

Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airtickets.gr® και ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές της CSA - Czech Airlines. Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια online και πετάξτε σε επιλεγμένους προορισμούς καθημερινά, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! H airtickets.gr® φροντίζει να σας κρατάει ενήμερους για όλες τις προσφορές εισιτηρίων της CSA - Czech Airlines. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας! Επιλέξτε την airtickets.gr® για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την CSA. Κάντε online την κράτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας www.airtickets.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 6074000 .

Online Check-in Czech Airlines

Το online check-in της Czech Airlines είναι διαθέσιμο 24 ώρες μέχρι και 35 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με Czech Airlines έχουν τη δυνατότητα online check-in είτε απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Czech Airlines, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας.

Αεροπορικά Εισιτήρια Czech Airlines

Αεροπορικά εισιτήρια με την Czech Airlines. Η airtickets.gr® σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις χαμηλότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων της CSA - Czech Airlines, για να προγραμματίσετε καλύτερα το δικό σας ταξίδι. Με τις μοναδικές υπηρεσίες της airtickets.gr® Alert και Today μπορείτε να ενημερωθείτε καθημερινά για τις πιο φθηνές πτήσεις με την CSA - Czech Airlines και να ειδοποιηθείτε μέσω e-mail, όταν βρεθεί ο οικονομικότερος δυνατός ναύλος για την ημερομηνία και τον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Πτήσεις της Czech Airlines

Η Czech Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τσεχίας, με βάση το «Ruzyne Airport» στο Ruzyne της Πράγας. H Czech Airlines πραγματοποιεί δρομολόγια σε 69 προορισμούς σε 41 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των κυριότερων Ευρωπαϊκών πόλεων καθώς και σε πόλεις σε Μέση Αναατολή, Νότια Αφρική και Ασία.

H Czech Airlines κατέχει το μονοπώλιο σε 32 δρομολόγια απο το αεροδρόμιο της Πράγας, συμπεριλαμβανομένων τριών (3) δρομολογίων εσωτερικού προς to Brno, Ostrava και Karlovy Vary, καθώς και δρομολόγια από τις Σλοβάκικες πόλεις Kosice, Zilina και Bratislava.

Η CSA συνεργάζεται με συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού (code-share agreements) με τις εξής αεροπορικές: Aerosvit Airlines, Belavia, Bulgaria Air, Central Connect Airlines, China Airlines, EL Al, Finnair, Iberia Airlines, Luxair, Malev Hungarian Airlines, Rossiya, Ural Airlines και Uzbekistan Airways.

Η airtickets.gr® σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την κράτηση και αγορά φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις με την Czech Airlines αλλά και όλες τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες όπως οι, Aegean, Olympic Air, Cyprus Airways, Alitalia, Lufthansa, Swiss, British, Iberia, Czech, KLM, Delta, LOT, Air France, Turkish, Aeroflot, Austrian, easyJet, TAP Portugal, Thai Airways, SAS, Egyptair, Tarom, Ryanair, bmi και Wizz Αir.

Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών Czech Airlines

   - Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών
Για δρομολόγια της Czech Airlines σε Ευρώπη/Ασία και Μέση Ανατολή, oι επιβάτες Business Class και Economy Class επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι δύο (2) αποσκευές (συνολικού βάρους 46 κιλών) και μία (1) αποσκευή (συνολικού βάρους 23 κιλών) αντίστοιχα.
Για δρομολόγια μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής, oι επιβάτες Business Class και Economy Class επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι δύο (2) αποσκευές (συνολικού βάρους 46 κιλών) και μία (1) αποσκευή (συνολικού βάρους 23 κιλών) αντίστοιχα.
Για δρομολόγια της Czech Airlines, μεταξύ Μέσης Ανατολής, Ασίας και Αμερικής, oι επιβάτες Business Class και Economy Class επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι τρείς (3) αποσκευές (συνολικού βάρους 69 κιλών) και δύο (2) αποσκευές (συνολικού βάρους 46 κιλών) αντίστοιχα.

   - Επιτρεπόμενα όρια χειραποσκευών
Στα δρομολόγια εσωτερικού καθώς και εξωτερικού με την Czech Airlines, οι επιβάτες οι οποίοι ταξιδεύουν Business Class, επιτρέπεται να μεταφέρουν δύο (2) χειραποσκευές, εκ των οποίων η πρώτη δεν πρέπει να ξεπερνά σε διάσταση τα 56εκ. μήκος Χ 25εκ. ύψος Χ 45εκ. πλάτος. Η δεύτερη χειραποσκευή δεν πρέπει να ξεπερνά σε διάσταση τα 40εκ. μήκος Χ 20εκ. ύψος Χ 30εκ. πλάτος. Το συνολικό βάρος και των δύο (2) χειραποσκευών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 12 κιλά.
Οι επιβάτες οι οποίοι ταξιδεύουν Economy Class με την Czech Airlines, επιτρέπεται να μεταφέρουν μία (1) χειραποσκευή, η οποία δεν πρέπει να ξεπερνά σε διάσταση τα 56εκ. μήκος Χ 25εκ. ύψος Χ 45εκ. πλάτος. Το βάρος της χειραποσκευής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 8 κιλά.

   - Επικίνδυνα υλικά και απαγορευμένα είδη
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Czech Airlines, επικίνδυνο υλικό και απαγορευμένο είδος θεωρείται κάθε εκρηκτική ή εύφλεκτη ύλη που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των επιβατών, του περιβάλλοντος και του πληρώματος, ή την ασφάλεια του αεροσκάφους και των προσωπικών αντικειμένων που μεταφέρει.

Διαβατήρια και Visa

Πριν από το ταξίδι με Czech Airlines, ο επιβάτης είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που αφορούν στην έξοδό του από την χώρα αναχώρησης καθώς και στην είσοδό του στην χώρα προσέλευσης, αλλά και στη μετακίνησή του εντός της χώρας.

Η airtickets.gr®, πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείου, ενοικίασης αυτοκινήτου και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων. Επωφεληθείτε των πρωτοποριακών υπηρεσιών μέσω του site μας και κλείστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας ταξίδι με μοναδικά ταξιδιωτικά εργαλεία: Υour Price, airtickets Trends, airtickets Today, airtickets Alert, tours και transfers.
  • Czech Airlines

  • Czech Airlines

  • Czech Airlines

  • Czech Airlines

Βρέθηκε πριν από
1h
Aeroflot / British Airways
Αθήνα - Λονδίνο
Λονδίνο - Αθήνα
19/07/2012
22/07/2012
Προτιμήσεις cookies