airtickets.gr®
 • Flights
  Hotels
  Cars
  Ferries
  Cruises
  Groups
 • Today
  Trends
  Alert
Προτιμήσεις cookies
απλό
με επιστροφή
πολλαπλοί
Επιλέξτε Ήπειρο
Επιλέξτε Xώρα
Επιλέξτε Πόλη
Επιλέξτε Ήπειρο
Επιλέξτε Xώρα
Επιλέξτε Πόλη
 
Επιλεγμένες Ημ/νίες
+/- 3 Ημέρες
Η έκπτωση θα εφαρμοστεί κατά την πληρωμή
1
Επιβάτης
1
ενήλικες
0
παιδιά 2-11 ετών
0
βρέφη έως 2 ετών
Μόνο πτήση
Μόνο Ξενοδοχείο
Περισσότερα Κριτήρια
Μόνο Απευθείας Πτήσεις
Όλες οι αεροπορικές
Όλες οι αεροπορικές
Όλες οι αεροπορικές
Οποιαδήποτε

Αεροπορικά εισιτήρια για Χανιά

Τα Χανιά αποτελούν ένα μαγευτικό προορισμό στην Κρήτη και είναι μια πραγματικά όμορφη πόλη που σε ταξιδεύει πέρα από τα όρια του παραδοσιακού ελληνικού τοπίου αφενός και του χρόνου αφετέρου. Βέβαια πλέον ο καθένας μπορεί να ταξιδέψει στα Χανιά καθώς είναι εύκολο κανείς να βρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Χανιά (CHQ) χωρίς ταλαιπωρία, άγχος και κούραση. Ένα ταξίδι είτε για διακοπές, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο προϋποθέτει οργάνωση και προγραμματισμό, ως προς τη διευθέτηση των εισιτηρίων μέχρι και της διαμονής. Με τις προσφορές αεροπορικών για Χανιά που μπορείτε να βρείτε, σας μένει μόνο να εξασφαλίσετε τη διαμονή σας.

Τα Χανιά αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για μικρούς, μεγάλους, οικογένειες και ζευγάρια. Είναι λοιπόν ευκαιρία να βρεθείτε εκεί εφόσον η τιμή για αεροπορικά για Χανιά είναι πιο χαμηλά από ποτέ. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα παραδοσιακά πετρόκτιστα σοκάκια της πόλης που περικλείουν την ιστορία τόσων αιώνων. Από την παλαιολιθική εποχή στην Ενετική περίοδο, έπειτα στην Οθωμανική και τέλος στην περίοδο της περίφημης Κρητικής Πολιτείας, τα Χανιά αποτελούν μια ελληνική πόλη ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, την όποια οπωσδήποτε κανείς πρέπει να επισκεφθεί. Βγάλτε εισιτήρια για Χανιά λοιπόν και πετάξτε για Κρήτη. Πραγματοποιήστε την κράτηση σας μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα της airtickets.gr για Χανιά.

Όπως και για τα περισσότερα ελληνικά νησιά οι πτήσεις για Χανιά είναι αρκετά συχνές. Το κόστος είναι πλέον σημαντικός παράγοντας για να ταξιδέψει κάποιος αεροπορικώς. Με τις φθηνές πτήσεις βέβαια που προσφέρουν ορισμένες εταιρίες δίνονται καλές λύσεις στο οικονομικό ζήτημα για να μπορούν όλοι να απολαύσουν τις διακοπές τους στην εξωπραγματικής ομορφιάς πόλη των Χανίων.

Σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε την Παλιά πόλη των Χανίων που αποτελεί μια από τις ομορφότερες πόλεις ολόκληρης της Μεσογείου. Στο κέντρο της Παλιάς πόλης μπορείτε να επισκεφθείτε για φθηνό και ποιοτικό φαγητό τα παραδοσιακά ταβερνάκια που βρίσκονται εκεί. Επίσης δε λείπουν και οι ταβέρνες με ζωντανή μουσική που οι τιμές τους παραμένουν σε φυσιολογικά επίπεδα, προσφέροντας ψυχαγωγία και διασκέδαση ταυτόχρονα. Τα εστιατόρια που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε είδους απαιτήσεις είναι πολλά. Είτε είναι κρυμμένα σε παραδοσιακά σοκάκια, είτε έχουν θέα το λιμάνι και τον επιβλητικότατο φάρο, το φάσμα των απολαύσεων και των γεύσεων στα Χανιά είναι τεράστιο και εμπεριέχει πολυπολιτισμικά στοιχεία ικανά να καλύψουν οποιαδήποτε γαστρονομική προτίμηση.

Μπορείτε εύκολα να βρείτε οικονομικά καταλύματα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας και παρέχοντάς σας ταυτόχρονα την απαιτούμενη ποιότητα. Το κόστος προκειμένου να περάσει κάποιος μερικά αξέχαστα μερόνυχτα στα Χανιά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ακόμα και για τις οικογένειες.

Υπάρχουν προσφορές κατάλληλες για οικογένειες που συμφέρουν ως προς τις συνολικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Με την έγκαιρη και κατάλληλη έρευνα, το θέμα του κόστους μπορεί να ξεπεραστεί. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και προετοιμάστε ψυχολογικά τους εαυτούς σας για ένα ταξίδι που θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό σας, χρωματισμένο με τις πιο όμορφες αποχρώσεις ενός ηλιοβασιλέματος στα Χανιά. Η γλυκιά αλμύρα της θάλασσας συνυφασμένη με την ιστορία τόσων αιώνων προκαλεί τις αισθήσεις αφυπνίζοντας τες παράλληλα. Η αύρα του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τα πανέμορφα κτήρια σε παρασέρνει σε ένα ταξίδι στο χρόνο, δίχως τέλος...
+περισσότερα
Λάβε συνεχή υπενθύμιση για τη χαμηλότερη τιμή για Χανιά!
Οι καλύτερες τιμές του μήνα για Χανιά
Αύγουστος 2014
Loading...
Αναζήτηση Ξενοδοχείου
ΣΕΠ 25
Check In
1
1
2014
ΣΕΠ 25
Check Out
1
1
2014
Αναζήτηση
Βρέθηκε πριν από
1h
Aeroflot / British Airways
Αθήνα - Λονδίνο
Λονδίνο - Αθήνα
19/07/2012
22/07/2012