airtickets.gr®
 • Flights
  Hotels
  Cars
  Ferries
  Cruises
  Groups
 • Today
  Trends
  Alert
Προτιμήσεις cookies
απλό
με επιστροφή
πολλαπλοί
Επιλέξτε Ήπειρο
Επιλέξτε Xώρα
Επιλέξτε Πόλη
Επιλέξτε Ήπειρο
Επιλέξτε Xώρα
Επιλέξτε Πόλη
 
Επιλεγμένες Ημ/νίες
+/- 3 Ημέρες
Η έκπτωση θα εφαρμοστεί κατά την πληρωμή
1
Επιβάτης
1
ενήλικες
0
παιδιά 2-11 ετών
0
βρέφη έως 2 ετών
Μόνο πτήση
Μόνο Ξενοδοχείο
Περισσότερα Κριτήρια
Μόνο Απευθείας Πτήσεις
Όλες οι αεροπορικές
Όλες οι αεροπορικές
Όλες οι αεροπορικές
Οποιαδήποτε

Αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και η πρωτεύουσα του νησιού με πληθυσμό που μετρά πάνω από 120.000 κατοίκους. Η πόλη αποτελεί το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Κρήτης και φιλοξενεί το μεγαλύτερο αεροδρόμιο και λιμάνι του νησιού. Στην περιοχή του Ηρακλείου αναπτύχθηκε ο Μινωικός πολιτισμός, πρώτος πολιτισμός της Ευρώπης, περισσότερα από 5.000 χρόνια πριν. Για το λόγο αυτό, το Ηράκλειο είναι ένα μέρος γεμάτο ιστορία, μύθους και πλήθος αρχαιολογικών ευρημάτων και τοπίων. Η πόλη του Ηρακλείου είναι επίσης η γενέτειρα δύο εξεχουσών προσωπικοτήτων του Ελληνικού πολιτισμού, του Νίκου Καζαντζάκη και του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός ως El Greco. Σήμερα η πόλη του Ηρακλείου είναι ένας δυναμικός, κοσμοπολίτικος και αγαπημένος προορισμός ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όταν χιλιάδες επισκεπτών επιλέγουν την πόλη και τα περίχωρά της για τις διακοπές τους.

Λόγω του νησιωτικού χαρακτήρα της πόλης, στο Ηράκλειο μπορεί να φτάσει κανείς με δύο τρόπους: είτε μέσω θαλάσσης, είτε με αεροπλάνο. Πέντε χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης υπάρχει το διεθνές αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Είναι το δεύτερο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα και διαθέτει ATM, τράπεζα, καφετέρια και ένα κατάστημα duty free. Κάθε χρόνο οι αεροπορικές εταιρείες παρέχουν χιλιάδες φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο (HER) και κάνουν απίστευτες προσφορές αεροπορικών για Ηράκλειο κάνοντας το ταξίδι προς την πόλη εύκολο, σύντομο, ευχάριστο και, πάνω απ’ όλα, απόλυτα οικονομικό.

Ταξιδεύοντας αεροπορικά για Ηράκλειο κερδίζει κανείς χρόνο και χρήμα, γι’ αυτό και το μεγαλύτερο μέρος των τουριστών επιλέγει το αεροπλάνο ως μέσο μεταφοράς στο νησί. Μπορείτε κι εσείς να βρείτε οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο μπαίνοντας στην ιστοσελίδα εισιτηρίων της airtickets.gr, κάνοντας αναζήτηση στις πτήσεις για Ηράκλειο. Στη σελίδα αυτή θα βρείτε εξαιρετικά φθηνές πτήσεις για την όμορφη Κρητική πόλη.

Οι τιμές των ξενοδοχείων είναι επίσης αρκετά οικονομικές ενώ μπορείτε να διαλέξετε μέσα από ένα πλήθος επιλογών, όπως αν θα μείνετε μέσα στην πόλη ή σε κάποιο χωριό, αν θα είναι δίπλα στη θάλασσα ή κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους, και φυσικά ανάλογα διαμορφώνεται και το κόστος της κάθε επιλογής. Σε γενικές γραμμές πάντως ένα ταξίδι στο Ηράκλειο μπορεί να σας βγει πολύ οικονομικό καθώς υπάρχουν πολλές προσφορές τόσο στα εισιτήρια όσο και στη διαμονή ειδικά αν πραγματοποιήσετε μια κράτηση αρκετά νωρίτερα.

Επίσης στα τοπικά ταβερνάκια και εστιατόρια μπορείτε να δοκιμάσετε φθηνά τις μοναδικές σπεσιαλιτέ της Κρητικής κουζίνας απολαμβάνοντας κάθε μέρα και μια καινούρια απίθανη γεύση. Για τη διασκέδασή σας μην ανησυχήσετε καθόλου, το Ηράκλειο είναι μια πόλη με έντονη διασκέδαση, πολύ νεολαία κι άφθονες επιλογές, ακριβές και φθηνές, ιδανικές για όλες τις τσέπες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας και η μακρά ιστορία της πόλης αντανακλώνται στην πλούσια πολιτιστική ζωή της. Κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα πολλά πολιτιστικά γεγονότα όπως μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις τέχνης και άλλα πολλά πολιτιστικά δρώμενα. Ο επισκέπτης της πόλης δεν μπορεί να παραλείψει να επισκεφτεί τα μοναδικά αρχαιολογικά μέρη του Ηρακλείου με την ιδιαίτερα μεγάλη πολιτιστική αξία όπως το περίφημο παλάτι του Μίνωα, το αρχαιολογικό μουσείο της πόλης και το Ενετικό Κάστρο Castello del Molo το οποίο δεσπόζει στο λιμάνι του Ηρακλείου κουβαλώντας μια μακρά και πλούσια ιστορία.
+περισσότερα
Λάβε συνεχή υπενθύμιση για τη χαμηλότερη τιμή για Ηράκλειο!
Οι καλύτερες τιμές του μήνα για Ηράκλειο
Αύγουστος 2014
Loading...
Αναζήτηση Ξενοδοχείου
ΣΕΠ 25
Check In
1
1
2014
ΣΕΠ 25
Check Out
1
1
2014
Αναζήτηση
Βρέθηκε πριν από
1h
Aeroflot / British Airways
Αθήνα - Λονδίνο
Λονδίνο - Αθήνα
19/07/2012
22/07/2012