airtickets.gr®
 • Flights
  Hotels
  Cars
  Ferries
  Cruises
  Groups
 • Today
  Trends
  Alert
Προτιμήσεις cookies
απλό
με επιστροφή
πολλαπλοί
Επιλέξτε Ήπειρο
Επιλέξτε Xώρα
Επιλέξτε Πόλη
Επιλέξτε Ήπειρο
Επιλέξτε Xώρα
Επιλέξτε Πόλη
 
Επιλεγμένες Ημ/νίες
+/- 3 Ημέρες
Η έκπτωση θα εφαρμοστεί κατά την πληρωμή
1
Επιβάτης
1
ενήλικες
0
παιδιά 2-11 ετών
0
βρέφη έως 2 ετών
Μόνο πτήση
Μόνο Ξενοδοχείο
Περισσότερα Κριτήρια
Μόνο Απευθείας Πτήσεις
Όλες οι αεροπορικές
Όλες οι αεροπορικές
Όλες οι αεροπορικές
Οποιαδήποτε

Αεροπορικά εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη

Με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη (IST) μπορείτε να επισκεφθείτε την πόλη που αποτέλεσε κοιτίδα του ελληνισμού για πολλούς αιώνες. Ταξιδέψτε στη σαγηνευτική Κωνσταντινούπολη! Η Πόλη με τον μαρμαρωμένο βασιλιά Κωνσταντίνο Παλαιολόγο σας περιμένει για ένα ταξίδι ανά τους αιώνες. Οι οικονομικοί ενδοιασμοί μπορούν να σας λυθούν με τις προσφορές αεροπορικών για Κωνσταντινούπολη. Η Πόλη είναι χτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας ελληνικής πόλης του Βυζαντίου. Η Κωνσταντινούπολη έγινε γρήγορα γνωστή με αυτό το όνομα, από το όνομα του ιδρυτή της Κωνσταντίνο το Μέγα όταν ίδρυσε ξανά την πόλη στα ερείπια του Βυζαντίου το 324 μ.Χ. Η επίσημη πλέον ονομασία της είναι Ιστανμπούλ και ανήκει στο Τουρκικό κράτος.

Η Κωνσταντινούπολη αποτέλεσε διαδοχικά ανά τους αιώνες την πρωτεύουσα των αυτοκρατοριών της Βυζαντινής και της Οθωμανικής, πράγμα που προφανώς ευθύνεται για τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Πόλης. Τα αεροπορικά για Κωνσταντινούπολη Τουρκίας είναι προσιτά στη τιμή αλλά και οικονομικά εφόσον βρεθούν οι κατάλληλες προσφορές.

Μπαίνοντας στη σελίδας της airtickets.gr για Κωνσταντινούπολη μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να διστάζετε να επισκεφθείτε την παγκοσμίου φήμης αυτή πόλη με τη βαρυσήμαντη ιστορία, μια πόλη που σου προκαλεί δέος μόνο στο άκουσμα του ονόματός της.

Από τα κτίσματα μέχρι την κουζίνα και τα αξιοθέατα, η Κωνσταντινούπολη είναι μια πόλη στην όποια ο καθένας πρέπει να βρεθεί. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, η πόλη παραμένει γοητευτική και ξεχωριστή με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Υπάρχουν συχνές πτήσεις για Κωνσταντινούπολη. Περιηγηθείτε στα στενά της Πόλης, στην αγορά των Μπαχαρικών ή αλλιώς Αιγυπτιακή αγορά και νιώστε όλες τις αισθήσεις σας να πλημμυρίζουν από τα χρώματα, τις μυρωδιές και τους ήχους που σας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Οι φθηνές πτήσεις δεν είναι σπάνιες, συνεπώς αδράξτε την ευκαιρία και βρεθείτε στην μαγευτική πόλη της Ανατολής.

Ένα αξιοθέατο το όποιο επιβάλλεται να επισκεφθείτε είναι ο μουσειακός πλέον χώρος της Αγίας Σοφίας. Η Αγιά Σοφία αποτέλεσε τον κοιτίδα του Χριστιανισμού για πολλούς αιώνες και η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 360 μ.Χ., έως το 1453 μ.Χ. αποτελούσε τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό της Κωνσταντινούπολης. Η Αγία Σοφία είναι από τα κορυφαία δημιουργήματα της βυζαντινής ναοδομίας και αρχιτεκτονικής. Το επιβλητικό της μέγεθος και η Ωραία Πύλη προκαλούν δέος και συγκίνηση στον επισκέπτη.

Το Γεντί Κουλέ είναι ακόμη ένα από τα αξιοθέατα της Πόλης που πρέπει να επισκεφθείτε. Το Γεντί Κουλέ είναι τουρκική ονομασία και αποτελεί ένα κάστρο ενσωματωμένο στα τείχη της Πόλης. Το Επταπύργιο αλλιώς, ολοκληρώθηκε επί της ηγεμονίας του Μανουήλ Α’ Κομνηνού. Εντυπωσιακότατο θα λέγαμε είναι εξίσου και το Μπλε Τζαμί ή αλλιώς Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ. Χτίστηκε κατά τον 15ο αιώνα μ.Χ. και είναι ένα από τα λαμπρότερα δείγματα της Ισλαμικής αρχιτεκτονικής. Θεωρείται το ομορφότερο τζαμί σε ολόκληρη τη Κωνσταντινούπολη ενώ βρίσκεται χτισμένο κοντά στον παλιό ιππόδρομο.

Η Κωνσταντινούπολη είναι μια από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις στον κόσμο που συνδυάζουν τόσο αρμονικά τα στοιχεία των διαφόρων επιρροών που έχει δεχτεί. Το λιμάνι της Πόλης έπαιξε σημαντικό ρόλο για την διάδοση και την επικράτηση αυτών. Η πασίγνωστη Πολίτικη κουζίνα είναι ένα μείγμα Ανατολίτικης κουζίνας, Μεσογειακής καθώς επίσης είναι εμπλουτισμένη με Ευρωπαϊκά στοιχεία.

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία κλείνοντας φθηνά εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη! Το μόνο σίγουρο είναι πως ένα τέτοιο ταξίδι όχι μόνο θα το απολαύσετε αλλά θα γευτείτε πρωτόγνωρα πράγματα και θα ζήσετε ολότελα καινούριες εμπειρίες! Το κόστος για όλα αυτά δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζονται διάφορες προσφορές, ωστόσο θα ήταν καλό να κάνετε την κράτηση σας αρκετό καιρό πριν ταξιδέψετε.

Μη διστάζετε λοιπόν! Η Κωνσταντινούπολη σας περιμένει για να σας αποκαλύψει τα μυστικά της!
+περισσότερα
Λάβε συνεχή υπενθύμιση για τη χαμηλότερη τιμή για Κωνσταντινούπολη!
Οι καλύτερες τιμές του μήνα για Κωνσταντινούπολη
Αύγουστος 2014
Loading...
Αναζήτηση Ξενοδοχείου
ΣΕΠ 25
Check In
1
1
2014
ΣΕΠ 25
Check Out
1
1
2014
Αναζήτηση
Βρέθηκε πριν από
1h
Aeroflot / British Airways
Αθήνα - Λονδίνο
Λονδίνο - Αθήνα
19/07/2012
22/07/2012