airtickets.gr®
 • Flights
  Hotels
  Cars
  Ferries
  Cruises
  Groups
 • Today
  Trends
  Alert
Προτιμήσεις cookies
απλό
με επιστροφή
πολλαπλοί
Επιλέξτε Ήπειρο
Επιλέξτε Xώρα
Επιλέξτε Πόλη
Επιλέξτε Ήπειρο
Επιλέξτε Xώρα
Επιλέξτε Πόλη
 
Επιλεγμένες Ημ/νίες
+/- 3 Ημέρες
Η έκπτωση θα εφαρμοστεί κατά την πληρωμή
1
Επιβάτης
1
ενήλικες
0
παιδιά 2-11 ετών
0
βρέφη έως 2 ετών
Μόνο πτήση
Μόνο Ξενοδοχείο
Περισσότερα Κριτήρια
Μόνο Απευθείας Πτήσεις
Όλες οι αεροπορικές
Όλες οι αεροπορικές
Όλες οι αεροπορικές
Οποιαδήποτε

Αεροπορικά εισιτήρια για Λάρνακα

Ταξιδέψτε σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Κύπρου. Με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λάρνακα (LCA) δε χρειάζεται να σκεφτείτε το κόστος! Στη Λάρνακα βρίσκεται ο διεθνής αερολιμένας, ένας από τους σημαντικότερους της Κύπρου. Η Λάρνακα αποτελεί τη συνέχεια του αρχαίου βασιλείου του Κιτίου, ένα από τα σημαντικότερα της αρχαίας Κύπρου. Επίσης είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της νήσου. Η ιστορικότητα της πόλης είναι αναμφισβήτητα βαρυσήμαντη και ιδιαίτερα ξεχωριστή καθώς ξεκινάει από τη νεολιθική εποχή. Δείτε από κοντά την ομορφιά αυτή και γευτείτε τα ντόπια εδέσματα με τις προσφορές αεροπορικών για Λάρνακα που είναι διαθέσιμες. Βέβαια με τις υπάρχουσες φθηνές πτήσεις πώς να αντισταθείτε σε ένα ταξίδι στη γενέτειρα του μεγάλου αρχαίου φιλοσόφου Ζήνωνα;

Σίγουρα από τη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στην Λάρνακα δε πρέπει να διστάσετε να δοκιμάσετε τα κουλουράκια με τερατσόμελο, νόστιμα και προπάντων υγιεινά φτιάχνονται σε πολλά χωριά της Κύπρου. Πρέπει σίγουρα να γευτείτε το πασίγνωστο σε όλους μας χαλούμι από την Λάρνακα, καθώς υπάρχουν πολλοί που φτιάχνουν χαλούμι με την παλιά πατροπαράδοτη συνταγή από αγνό γάλα πρόβειο ή αίγας. Συνοδέψτε το με χωριάτικο ψωμί και δε θα χάσετε! Στη Λάρνακα θα βρείτε επίσης καλό φαγητό αλλά και ταυτόχρονα οικονομικό. Δοκιμάστε το φρέσκο ψάρι και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι.

Η airtickets.gr μπορεί να αναλάβει το ταξίδι σας από την έκδοση εισιτηρίων για Λάρνακα μέχρι και την εξασφάλιση της διαμονής σας εκεί σε τιμές πιο φθηνές. Υπάρχουν πακέτα πτήσεων και ξενοδοχείων όπου το κόστος θα είναι ακόμη μικρότερο. Μια περιήγηση στη πόλη θα σας πείσει σίγουρα για το ότι κάνατε την σωστή επιλογή προορισμού. Επιβάλετε μια επίσκεψη το ναό του Αγίου Λαζάρου καθώς ο συγκεκριμένος ναός ήταν πολύ γνωστός στον χριστιανικό κόσμο ήδη από τα πολύ παλιά χρόνια. Επίσης απαραίτητη επίσκεψη αποτελεί το ταξίδι προσκυνήματος προς τους Αγίους Τόπους.

Με τα αεροπορικά για Λάρνακα μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε μια επίσκεψη στο νεολιθικό οικισμό της Χοιροκοιτίας που βρίσκεται λίγο πιο έξω από την πόλη αλλά σίγουρα αξίζει να βρεθείτε εκεί. Είναι ο καλύτερα διατηρημένος προϊστορικός οικισμός της Κύπρου και κατατάσσεται στη νεολιθική περίοδο, γύρω στο 7000 π.Χ. Το όνομα του οικισμού υποδηλώνει την άσκηση χειρομαντείας σε αυτόν τον τόπο. Στα μετέπειτα χρόνια του αρχαίου Κιτίου η Λάρνακα υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική πόλη. Μπορείτε να επισκεφθείτε το παλιό υδραγωγείο, γνωστό και ως Καμάρες. Το βράδυ, το υδραγωγείο φωταγωγείται δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα. Φροντίστε λοιπόν άμεσα για την κράτηση σας προκειμένου να βρεθείτε σε αυτό το ιστορικό μέρος.

Οι πτήσεις για Λάρνακα πραγματοποιούνται σε μεγάλη συχνότητα, οπότε είναι στο χέρι σας το πότε θα θελήσετε να ταξιδέψετε. Από τα πρώτα πράγματα που θα μπορούσατε κάλλιστα να κάνετε μόλις φτάσετε στη Λάρνακα είναι να χαλαρώσετε πίνοντας ένα ποτάκι στα μικρά φιλόξενα μπαράκια που θα βρείτε, στα οποία επικρατεί φιλικό περιβάλλον και έχουν φθηνά ποτά. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς; Οι προσφορές σε καταλύματα είναι συχνές ενώ το κόστος του ταξιδιού μαζί με τα έξοδα της διατροφής και της διαμονής δεν είναι μεγάλο. Ένα ταξίδι λοιπόν στην πόλη της Λάρνακας θα ήταν ιδανικό για όλους, πόσο μάλλον για αυτούς που δε θέλουν αποχωριστούν την ελληνική κουλτούρα ολότελα! Καλό σας ταξίδι λοιπόν!
+περισσότερα
Λάβε συνεχή υπενθύμιση για τη χαμηλότερη τιμή για Λάρνακα!
Οι καλύτερες τιμές του μήνα για Λάρνακα
Αύγουστος 2014
Loading...
Αναζήτηση Ξενοδοχείου
ΣΕΠ 25
Check In
1
1
2014
ΣΕΠ 25
Check Out
1
1
2014
Αναζήτηση
Βρέθηκε πριν από
1h
Aeroflot / British Airways
Αθήνα - Λονδίνο
Λονδίνο - Αθήνα
19/07/2012
22/07/2012