Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Αυτοκίνητα
Ακτοπλοϊκά
iPhone iPhone
Android Android
phone
210 6074000
  •   Πτήσεις
airline tickets
Από
Προς
Αναχώρηση
Επιστροφή
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
(+) Περισσότερα Κριτήρια
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
[!] για θέσεις βρεφών, ασυνόδευτα παιδιά, ασθενείς και άλλες ειδικές περιπτώσεις,
οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά
Αεροπορική εταιρεία
Κατηγορία Θεσης
(-) Λιγότερα Κριτήρια

Air Berlin

Προσφορές Air Berlin

Αναζητήστε τις καλύτερες τιμές με Air Berlin μόνο στην airtickets.gr®. Δείτε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφορές και αναζητήστε κάθε μέρα τον δικό σας αγαπημένο προορισμό. Επιλέγοντας την airtickets.gr® εξασφαλίζετε άμεση, γρήγορη και ασφαλή κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων. Κλείστε τώρα το αεροπορικό σας εισιτήριο με Air Berlin είτε online μέσα από την ιστοσελίδα μας είτε καλώντας στο 210 6074000.

Online Check-in Air Berlin

Πραγματοποιήστε online check-in των αεροπορικών σας εισιτηρίων με Air Berlin και επιβεβαιώστε άμεσα και γρήγορα την κράτησή σας. Οι επιβάτες της Air Berlin μπορούν να εκμεταλλευτούν την δυνατότητα του online check-in είτε από την επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας είτε μέσω της σελίδας για online check in που διαθέτουμε.

Αεροπορικά Εισιτήρια Air Berlin

Αναζητάτε αεροπορικά εισιτήρια με Air Berlin και την καλύτερη εξυπηρέτηση του ταξιδιού σας; Η airtickets.gr® σας παρέχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας στις χαμηλότερες τιμές πετώντας με Air Berlin. Παράλληλα, σε συνδυασμό με τις μοναδικές υπηρεσίες Alert® και Today® που παρέχουμε έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε κάθε μέρα για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την Air Berlin. Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία Alert® μπορείτε να λαμβάνετε υπενθύμιση χαμηλότερης τιμής απευθείας στο email σας και με την υπηρεσία Today® μπορείτε να παρακολουθείτε τις καλύτερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων που υπάρχουν σήμερα βάση των αναζητήσεων των χρηστών τις τελευταίες 24 ώρες.

Πτήσεις της Air Berlin

Η Air Berlin έχει έδρα το Bureau Center στο Charlottenburg-Wilmersdorf του Βερολίνου της Γερμανίας. Οι δραστηριότητές της άρχισαν το 1978 και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες όσον αφορά την εξυπηρέτηση επιβατών στην Γερμανία.

Ύστερα από έναν αριθμό εξαγορών και επεκτάσεων, σήμερα η Air Berlin έχει ως θυγατρικές δύο αεροπορικές εταιρείες (NIKI και Belair). Εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 15 πόλεις στην Γερμανία, έχοντας παράλληλα ένα διευρυμένο δίκτυο πτήσεων σε ευρωπαϊκές πόλεις, πόλεις της Μεσογείου καθώς και προορισμούς της βόρειας Αμερικής και της Ρωσίας

Στο στόλο της η Air Berlin αριθμεί πάνω από 120 αεροπλάνα, διαθέτοντας παράλληλα δικιά της σχολή πιλότων όπου οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν όλα τα απαραίτητα πρότυπα των εμπορικών πτήσεων. Με την κίνησή της αυτή, η Air Berlin έγινε από το 2007 η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Γερμανία η οποία διαθέτει σχολή πιλότων με πιστοποιημένη άδεια από το Γερμανικό Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας.

Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών Air Berlin


   - Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών

Στις κατηγορίες FlyDeal, FlyClassic και FlyFlex επιτρέπεται έως μία (1) αποσκευή των 23 κιλών.
Στη κατηγορία FlyFlex επιτρέπονται έως δύο (2) αποσκευές των 23 κιλών.
Στις κατηγορίες Business Classes επιτρέπονται έως δύο (2) αποσκευές των 32 κιλών.

   - Επιτρεπόμενα όρια χειραποσκευών

Οι χειραποσκευές που μπορούν να μεταφέρουν οι επιβάτες επιτρέπεται να είναι έως 8 κιλά (10 μαζί με το laptop).
Στις κατηγορίες FlyFlex και Business Class οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν έως δύο (2) χειραποσκευές.
Στις κατηγορίες JustFly, FlyDeal και FlyClassic οι επιβάτες επιτρέπεται να μεταφέρουν μία (1) χειραποσκευή.

   - Διαστάσεις χειραποσκευών

Οι επιτρεπόμενες διαστάσεις για τις χειραποσκευές δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 55cm x 40cm x 20cm.

Air Berlin Oneworld

Η Air Berlin εντάχθηκε ως πλήρες μέλος στη συμμαχία αεροπορικών εταιρειών Oneworld το 2012, μία συμμαχία η οποία χρονολογεί τη λειτουργία της από το 1999. Κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια στην www.airtickets.gr και πετάξτε με την Air Berlin για τον αγαπημένο σας προορισμό.

Διαβατήρια, Πιστωτική Κάρτα και Paypal

Πριν από κάθε σας ταξίδι με Air Berlin, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσκομίσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζονται προκειμένου να σας επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα αναχώρησης και η είσοδός σας στη χώρα προσέλευσης.

Η airtickets.gr® ως πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πακέτο διακοπών, πραγματοποιώντας κρατήσεις τόσο αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων όσο και ενοικίασης αυτοκινήτου στον προορισμό που επιθυμείτε. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές ταξιδιωτικές online υπηρεσίες μας όπως: Your Price®, Trends®, Today®, Alert®, tours και transfers μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας με ευκολία και αμεσότητα.

Τέλος, πραγματοποιώντας κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων με Air Berlin έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με Paypal, μία από τις ασφαλέστερες και πιο αποδεκτές μεθόδους πληρωμής παγκοσμίως. Εξασφαλίστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο της αρεσκείας σας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Paypal συγκαταλέγονται η καταχώρηση μίας μόνο φοράς των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας στο ασφαλές σύστημα της PayPal καθώς και η ευελιξία στις πληρωμές σας καθώς έχετε τη δυνατότητα καταχώρησης περισσότερων του ενός τραπεζικού λογαριασμού, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το υπόλοιπο σας.

Εμπιστευτείτε το ασφαλές σύστημα συναλλαγών PCI με το οποίο είναι πιστοποιημένη η airtickets.gr® και κλείστε τώρα τα αεροπορικά σας εισιτήρια με Air Berlin.
  • Air Berlin

  • Air Berlin

  • Air Berlin

  • Air Berlin

Βρέθηκε πριν από
1h
Aeroflot / British Airways
Αθήνα - Λονδίνο
Λονδίνο - Αθήνα
19/07/2012
22/07/2012
Προτιμήσεις cookies