Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Αυτοκίνητα
Ακτοπλοϊκά
iPhone iPhone
Android Android
phone
210 6074000
  •   Πτήσεις
airline tickets
Από
Προς
Αναχώρηση
Επιστροφή
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
(+) Περισσότερα Κριτήρια
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
[!] για θέσεις βρεφών, ασυνόδευτα παιδιά, ασθενείς και άλλες ειδικές περιπτώσεις,
οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά
Αεροπορική εταιρεία
Κατηγορία Θεσης
(-) Λιγότερα Κριτήρια
  • Air France

Air France

Προσφορές Air France

Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airtickets.gr® και ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές της Air France. Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια online και πετάξτε σε επιλεγμένους προορισμούς καθημερινά, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! H airtickets.gr® φροντίζει να σας κρατάει ενήμερους για όλες τις προσφορές εισιτηρίων της Air France. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας! Επιλέξτε την airtickets.gr® για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την Air France. Κάντε online την κράτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας www.airtickets.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 6074000 .

Online Check-in Air France

Το online check-in της Air France είναι διαθέσιμο 30 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης. Κάντε online check-in είτε απευθείας απο την επίσημη ιστοσελίδα της Air France, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας .

Αεροπορικά Εισιτήρια Air France

Αεροπορικά εισιτήρια με την Air France. Η airtickets.gr® σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις χαμηλότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων της Air France και να προγραμματίσετε καλύτερα το δικό σας ταξίδι. Με τις μοναδικές υπηρεσίες της airtickets.gr® Alert και Today μπορείτε να ενημερωθείτε καθημερινά για τις πιο φτηνές πτήσεις με την Air France και να ειδοποιηθείτε μέσω e-mail, όταν βρεθεί ο οικονομικότερος δυνατός ναύλος για την ημερομηνία και τον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Πτήσεις της Air France

Η Air France, θυγατρική της Air France – KLM, πριν την εξαγορά της απο την KLM, ήταν ο εθνικός αερομεταφορέας της Γαλλίας. Έτσι πλέον, η Air France – KLM αποτελεί την μεγαλύτερη αεροπορική του κόσμου απο πλευράς εσόδων και την τρίτη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία από πλευράς επιβατικής κίνησης. Η βάση της Air France είναι το αεροδρόμιο «Charles de Gaulle», που βρίσκεται κοντά στο Παρίσι.

H Air France πετάει σε 20 προορισμούς εσωτερικού και 150 εξωτερικού σε 83 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική και Ωκεανία. Η Air France συνεργάζεται με συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού (code-share agreements) με τις εξής αεροπορικές: Aeroflot Russian Airlines, Air Corsica, Air Madagascar, Air Mauritius, Air Seychelles, Air Tahiti Nui, AirCalin, Alaska Airlines, Armavia, Austrian Airlines, Azerbaijan Airlines, Bangkok Airways, Bulgaria Air, Chalair, China Eastern Airlines, Finnair, Flybe, Gol Transportes Aereos, Japan Airlines, Jat Airways, Luxair, Malev Hungarian Airlines, Middle East Airlines, Qantas, STC Rossiya, Saudi Arabian Airlines, TAAG Angola Airlines, Ukraine International Airlines, και WestJet.

Η airtickets.gr® σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την κράτηση και αγορά φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις με την Air France αλλά και όλες τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες όπως οι, Aegean, Olympic Air, Cyprus Airways, Alitalia, Lufthansa, Swiss, British, Iberia, Czech, KLM, Delta, LOT, Air France, Turkish, Aeroflot, Austrian, easyJet, TAP Portugal, Thai Airways, SAS, Egyptair, Tarom, Ryanair, bmi και Wizz Αir.

Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών Air France

   - Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών
Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκεύων για πτήσεις με Air France και KLM εξαρτώνται απο τον τελικό προορισμό σας και το «travel class». Οι κανονισμοί αυτοί ισχύουν για πτήσεις της Air France και KLM. Για πτήσεις κοινού κώδικα (code-share agreements), ισχύουν οι κανονισμοί της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας που πραγματοποιεί την πτήση. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τον αριθμό των επιτρεπόμενων αποσκευών, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Air France.

   - Επιτρεπόμενα όρια χειραποσκευών
Στα δρομολόγια εσωτερικού με την Air France, οι επιβάτες επιτρέπεται να μεταφέρουν μία (1) χειραποσκευή, η οποία δεν πρέπει να ξεπερνά σε διάσταση τα 55εκ. μήκος Χ 25εκ. ύψος Χ 35εκ. πλάτος και συνολικό βάρος τα 12 κιλά.
Για πτήσεις της Air France σε Ευρώπη/Βόρεια Αφρική και Ισραήλ, οι επιβάτες οι οποίοι ταξιδεύουν Voyageur/Economy και Premium Economy, επιτρέπεται να μεταφέρουν μία (1) χειραποσκευή, η οποία δεν πρέπει να ξεπερνά σε διάσταση τα 55εκ. μήκος Χ 25εκ. ύψος Χ 35εκ. πλάτος και συνολικό βάρος τα 12 κιλά. Oι επιβάτες που ταξιδεύουν Premium Business της Air France, επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι δύο (2) χειραποσκευές, οι οποίες δεν πρέπει να ξεπερνούν σε διάσταση τα 55εκ. μήκος Χ 25εκ. ύψος Χ 35εκ. πλάτος (μεγάλη αποσκευή) και τα 45εκ. μήκος Χ 35εκ. ύψος Χ 20εκ. πλάτος (μικρή αποσκευή). Το συνολικό τους βάρος δεν πρέπει να ξεπερνά τα 18 κιλά.
Για υπερατλαντικές πτήσεις της Air France καθώς και για πτήσεις προς Καραϊβική/Ινδικό Ωκεανό, οι επιβάτες οι οποίοι ταξιδεύουν Voyageur/Economy, επιτρέπεται να μεταφέρουν μία (1) χειραποσκευή, η οποία δεν πρέπει να ξεπερνά σε διάσταση τα 55εκ. μήκος Χ 25εκ. ύψος Χ 35εκ. πλάτος και συνολικό βάρος τα 12 κιλά. Oι επιβάτες που ταξιδεύουν Premium Economy και First Class της Air France, επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι δύο (2) χειραποσκευές, οι οποίες δεν πρέπει να ξεπερνούν σε διάσταση τα 55εκ. μήκος Χ 25εκ. ύψος Χ 35εκ. πλάτος (μεγάλη αποσκευή) και τα 45εκ. μήκος Χ 35εκ. ύψος Χ 20εκ. πλάτος (μικρή αποσκευή). Το συνολικό τους βάρος δεν πρέπει να ξεπερνά τα 18 κιλά.

   - Επικίνδυνα υλικά και απαγορευμένα είδη
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Air France, επικίνδυνο υλικό και απαγορευμένο είδος θεωρείται κάθε εκρηκτική ή εύφλεκτη ύλη που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των επιβατών, του περιβάλλοντος, και του πληρώματος, ή την ασφάλεια του αεροσκάφους και των προσωπικών αντικειμένων που μεταφέρει.

AIRFRANCE SkyTeam

Κλείστε το επόμενο σας ταξίδι στο www.airtickets.gr και πετάξτε με την AIRFRANCE σε 83 χώρες. Πετάξτε σε έναν από τους 170 προορισμούς εσωτερικού ή εξωτερικού της AIRFRANCE και συλλέξτε περισσότερα μίλια τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε ή να αυξήσετε με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία μέλος της SkyTeam μέσω της airtickets.gr.

Διαβατήρια και Visa

Πριν από το ταξίδι με Air France, ο επιβάτης είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που αφορούν στην έξοδό του από την χώρα αναχώρησης καθώς και στην είσοδό του στην χώρα προσέλευσης, αλλά και στη μετακίνησή του εντός της χώρας.

Η airtickets.gr®, πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείου, ενοικίασης αυτοκινήτου και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων. Επωφεληθείτε των πρωτοποριακών υπηρεσιών μέσω του site μας και κλείστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας ταξίδι με μοναδικά ταξιδιωτικά εργαλεία: Υour Price, airtickets Trends, airtickets Today, airtickets Alert, tours και transfers.
Loading...
Παρίσι
 
€ 163
null - Παρίσι: 163€
Κεντρικά Γραφεία Air France:
Παραδείσου 14 & Πατρόκλου 1, 15 125, Μαρούσι, Αττική
  • Air France

  • Air France

  • Air France

  • Air France

Βρέθηκε πριν από
1h
Aeroflot / British Airways
Αθήνα - Λονδίνο
Λονδίνο - Αθήνα
19/07/2012
22/07/2012
Προτιμήσεις cookies