Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Αυτοκίνητα
Ακτοπλοϊκά
iPhone iPhone
Android Android
phone
210 6074000
  •   Πτήσεις
airline tickets
Από
Προς
Αναχώρηση
Επιστροφή
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
(+) Περισσότερα Κριτήρια
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
[!] για θέσεις βρεφών, ασυνόδευτα παιδιά, ασθενείς και άλλες ειδικές περιπτώσεις,
οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά
Αεροπορική εταιρεία
Κατηγορία Θεσης
(-) Λιγότερα Κριτήρια

China Southern

Προσφορές China Southern


Η China Southern Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Κίνα και την Ασία με βάση τον αριθμό των επιβατών που μεταφέρει. Από την βάση της στο Guangzhou πετάει σε 195 προορισμούς στην Ασία, την Ωκεανία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Η China Southern Airlines διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο, συμπεριλαμβανομένου του A380, B787 και του B777-300. Σήμερα, διαθέτει περισσότερα από 650 επιβατικά αεροσκάφη και cargo, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 777-300ER, 787 747, 757 και 737 και Airbus A380, 330, 321, 320, 319. Ο στόλος της κατατάσσεται πρώτος στην Ασία και πέμπτος ανάμεσα στις 240 αεροπορικές εταιρίες της ΙΑΤΑ (όσον αφορά στο μέγεθος του στόλου). ‘Ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που πέταξε με το Α380 όσο και με το B787.

Δίκτυο δρομολογίων: Αυτή τη στιγμή, η China Southern Airlines έχει 2000 καθημερινές πτήσεις σε 195 προορισμούς σε σχεδόν 40 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει το πιο εκτεταμένο δίκτυο διαδρομών εντός της Κίνας και πετάει σε όλους τους σημαντικούς προορισμούς στη Νοτιοανατολική Ασία. Μέσω του κεντρικού της σημείου στο Guangzhou συνδέει επίσης πτήσεις από την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ωκεανία. Για την Ωκεανία και μόνο η China Southern διαθέτει σήμερα 61 πτήσεις την εβδομάδα. Με την ισχυρή παρουσία της στην Ωκεανία, προσφέρει ιδανικές συνδέσεις μεταξύ Ευρώπης, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας. Μέσω του Guangzhou συνδέει τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς της (Φρανκφούρτη, Άμστερνταμ, Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Μόσχα Παρίσι) με τις μεγάλες πόλεις στην Ωκεανία (Σίδνεϊ, Perth, Μελβούρνη, το Brisbane, το Christchurch και το Ώκλαντ). Αυτές οι συνδέσεις μέσω του Guangzhou είναι επίσης γνωστές ως «Canton Route». Η China Southern έγινε υπερήφανο μέλος της SkyTeam από το 2007, όταν έγινε η πρώτη κινεζική αεροπορική εταιρεία που εντάχθηκε σε μια παγκόσμια αεροπορική συμμαχία. Μέσα από τη στενή συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες της SkyTeam, το παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων της China Southern Airlines εκτείνεται σε 1052 προορισμούς σε 177 χώρες και περιοχές και σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη ανά τον κόσμο.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κίνας και της Ασίας: Το 2015 η China Southern Airlines μετέφερε περισσότερους από 110 εκατομμύρια επιβάτες. Ιδιαίτερα τα διεθνή δρομολόγια έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά με 28% περισσότερους επιβάτες. Αυτό κάνει την China Southern Airlines την τρίτη μεγαλύτερη εταιρία μεταφοράς επιβατών από τις 240 αεροπορικές που ανήκουν στην ΙΑΤΑ. Είναι η μεγαλύτερη στην Κίνα για πάνω από 36 χρόνια. Επιπλέον, έχει βαθμολογηθεί εδώ και μερικά χρόνια με 4 αστέρια από την Skytrax, τον πιο αξιόπιστο οργανισμό αξιολόγησης στον κόσμο. Επίσης η China Southern έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ ασφάλειας μεταφοράς (πάνω από 900 εκατομμύρια επιβάτες) χωρίς κάποιο αξιοσημείωτο περιστατικό.

Online Check-in China Southern

Εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα για online Check-in των εισιτηρίων σας με China Southern και κερδίστε χρόνο στη διαδικασία επιβεβαίωσης. Όσοι επιβάτες ταξιδεύουν με την China Southern έχουν την δυνατότητα για online check-in είτε κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας είτε online check in μέσω της ιστοσελίδας μας.

Αεροπορικά Εισιτήρια China Southern

Ψάχνετε τα αεροπορικά εισιτήρια με China Southern που θα εξυπηρετήσουν καλύτερα το ταξίδι σας; Η airtickets.gr® σας παρέχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε αεροπορικά εισιτήρια στις χαμηλότερες τιμές πετώντας με China Southern. Παράλληλα χρησιμοποιώντας τις μοναδικές υπηρεσίες μας Alert και Today έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την China Southern. Εγγραφτείτε στην υπηρεσία Alert® και λάβετε υπενθύμιση χαμηλότερης τιμής. Επίσης με την υπηρεσία Today® μπορείτε να δείτε τις καλύτερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων που βρέθηκαν σήμερα με βάση αναζητήσεις των χρηστών τις τελευταίες 24 ώρες.

Πτήσεις της China Southern

H China Southern Airlines εδρεύει στη περιοχή Baiyun της πόλης Guangzhou της Κίνας. Οι πτήσεις της άρχισαν το 1988 και ύστερα από έναν αριθμό συγχωνεύσεων και εξαγορών της από άλλες εταιρείες, σήμερα αποτελεί μία από τις τρεις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Κίνας.

Η China Southern αριθμεί περισσότερα από 400 αεροπλάνα τα οποία εκτελούν δρομολόγια σε πάνω από 180 προορισμούς. Μεταξύ αυτών των προορισμών είναι πάνω από 60 χώρες του εξωτερικού κάνοντας την China Southern τον συνδετικό κρίκο των νοτιοανατολικών πόλεων της Ασίας και τη μεγαλύτερη Κινεζική αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας.

Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών China Southern

Είτε για domestic είτε για international/regional πτήσεις, ισχύουν τα παρακάτω επιτρεπόμενα όρια:

   - Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών

Για domestic προορισμούς οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν έως 50 κιλά. Για international/regional προορισμούς οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν έως 45 κιλά για προορισμούς των Η.Π.Α. και έως 32 κιλά για προορισμούς εκτώς των Η.Π.Α.

   - Επιτρεπόμενα όρια χειραποσκευών

Οι χειραποσκευές που επιτρέπεται να μεταφέρουν οι επιβάτες επιτρέπεται να είναι έως 5 κιλά. Στη First Class οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν έως 2 χειραποσκευές. Στις Economy, Premium Economy και Business Class οι επιβάτες επιτρέπεται να μεταφέρουν 1 χειραποσκευή.

   - Διαστάσεις αποσκευών

Για domestic προορισμούς οι αποσκευές μπορούν να είναι έως 40x60x100 cm. Για international/regional προορισμούς το συνολικό μέγεθος των αποσκευών δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 158 cm.

   - Διαστάσεις χειραποσκευών

Οι διαστάσεις των χειραποσκευών δεν πρέπει συνολικά να ξεπερνούν τα 115 cm.

China Southern SkyTEAM

Από το 2007 η China Southern ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες συμμαχίες αεροπορικών εταιρειών, τη SkyTeam η οποία χρονολογεί τις δραστηριότητές από το 2000. Κλείστε το επόμενο σας ταξίδι στο www.airtickets.gr και πετάξτε με την China Southern στον προορισμό που επιθυμείτε.

Διαβατήρια, Πιστωτική Κάρτα και Paypal

Πριν από κάθε ταξίδι σας με China Southern, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσκομίσει όλα τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα που χρειάζονται προκειμένου να σας επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα αναχώρησης και η είσοδος στη χώρα προσέλευσης.

Ως πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, η airtickets.gr® σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων καθώς και ενοικίασης αυτοκινήτου στον προορισμό σας. Παράλληλα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά αεροπορικών εισιτηρίων για ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα. Κάντε την κράτησή σας εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τις μοναδικές ταξιδιωτικές online υπηρεσίες μας όπως: Your Price®, Trends®, Today®, Alert®, tours και transfers.

Τέλος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων με China Southern και να πληρώσετε με Paypal, μία από τις ασφαλέστερες και πιο αποδεκτές μεθόδους πληρωμής παγκοσμίως. Εξασφαλίστε την αγορά του αεροπορικού σας εισιτηρίου γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Paypal συγκαταλέγονται η καταχώρηση μίας μόνο φοράς των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας στο ασφαλές σύστημα της PayPal καθώς και η ευελιξία στις πληρωμές σας καθώς έχετε τη δυνατότητα καταχώρησης περισσότερων του ενός τραπεζικού λογαριασμού, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το υπόλοιπο σας.
Loading...
Σανγκάη
 
€ 587
null - Σανγκάη: 587€
Κεντρικά Γραφεία China Southern Airlines:
1ο χλμ. Λεωφ. Παιανίας-Μαρκόπουλου, 19002, Παιανία, Αττική
  • China Southern

  • China Southern

  • China Southern

  • China Southern

Βρέθηκε πριν από
1h
Aeroflot / British Airways
Αθήνα - Λονδίνο
Λονδίνο - Αθήνα
19/07/2012
22/07/2012
Προτιμήσεις cookies