Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Αυτοκίνητα
Ακτοπλοϊκά
iPhone iPhone
Android Android
phone
210 6074000
  •   Πτήσεις
airline tickets
Από
Προς
Αναχώρηση
Επιστροφή
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
(+) Περισσότερα Κριτήρια
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
[!] για θέσεις βρεφών, ασυνόδευτα παιδιά, ασθενείς και άλλες ειδικές περιπτώσεις,
οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά
Αεροπορική εταιρεία
Κατηγορία Θεσης
(-) Λιγότερα Κριτήρια
  • easyJet

easyJet

Προσφορές easyJet

Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airtickets.gr® και ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές της easyJet. Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια online και πετάξτε σε επιλεγμένους προορισμούς καθημερινά, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! H airtickets.gr® φροντίζει να σας κρατάει ενήμερους για όλες τις προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων με easyJet. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας! Επιλέξτε την airtickets.gr® για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την easyJet. Κάντε online την κράτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας www.airtickets.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 6074000.

Online Check-in easyJet

H easyJet δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να πραγματοποιήσουν online check-in. Η υπηρεσία του online check-in είναι διαθέσιμη 60 ημέρες πριν και έως δύο (2) ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης. Κάντε online check-in απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της easyJet, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας.

Αεροπορικά Εισιτήρια easyJet

Αεροπορικά εισιτήρια με την easyJet. Η airtickets.gr® σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις χαμηλότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις με την easyJet και να προγραμματίσετε καλύτερα το δικό σας ταξίδι. Με τις μοναδικές υπηρεσίες της airtickets.gr® Alert και Today μπορείτε να ενημερωθείτε καθημερινά για τις πιο φθηνές πτήσεις easyJet και να ειδοποιηθείτε μέσω e-mail, όταν βρεθεί ο οικονομικότερος δυνατός ναύλος για την ημερομηνία και τον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Πτήσεις της easyJet

Η easyJet Airline Company Limited έχει έδρα το «Αεροδρόμιο Luton» του Λονδίνου. Η easyJet εξυπηρετεί πάνω απο 500 δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού, μεταξύ 118 αεροδρομίων σε Ευρώπη, Δυτική Ασία και Βόρεια Αφρική. Οι κυριότερες βάσεις της easyJet είναι το London-Gatwick, Milan-Malpensa, London-Luton, London-Stansted και Bristol. Στην υπόλοιπη Ευρώπη η easyJet έχει 19 βάσεις.

Η airtickets.gr® σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την κράτηση και αγορά φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις με την easyJet αλλά και όλες τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες όπως οι, Aegean, Olympic Air, Cyprus Airways, Alitalia, Lufthansa, Swiss, British, Iberia, Czech, KLM, Delta, LOT, Air France, Turkish, Aeroflot, Austrian, easyJet, TAP Portugal, Thai Airways, SAS, Egyptair, Tarom, Ryanair, bmi και Wizz Αir.

Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών easyJet

   - Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών
Για όλα τα δρομολόγια της easyJet, το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών είναι τα 20 κιλά ανά επιβάτη. Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν παραπάνω απο μία (1) αποσκευές, αρκεί το συνολικό τους βάρος να μην υπερβαίνει τα 20 κιλά.

   - Επιτρεπόμενα όρια χειραποσκευών
Στα δρομολόγια εσωτερικού καθώς και εξωτερικού της easyJet, οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν μία (1) χειραποσκευή, η οποία δεν πρέπει να ξεπερνάει σε διάσταση τα 56εκ. μήκος Χ 25εκ. ύψος Χ 45εκ. πλάτος. Δεν υπάρχει όριο βάρους για την μεταφερόμενη χειρααποσκευή. Τσάντες χειρός, χαρτοφύλακες, φορητοί υπολογιστές και τσάντες φορητών υπολογιστών θεωρούνται ως έξτρα αποσκευές. Σε περίπτωση μεταφοράς άνω της μίας (1) χειραποσκευής, υπάρχει επιπλέον χρέωση.

   - Επικίνδυνα υλικά και απαγορευμένα είδη
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της easyJet, επικίνδυνο υλικό και απαγορευμένο είδος θεωρείται κάθε εκρηκτική ή εύφλεκτη ύλη που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των επιβατών, του περιβάλλοντος και του πληρώματος, ή την ασφάλεια του αεροσκάφους και των προσωπικών αντικειμένων που μεταφέρει.

Διαβατήρια και Visa

Πριν από το ταξίδι με easyJet, ο επιβάτης είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που αφορούν στην έξοδό του από την χώρα αναχώρησης καθώς και στην είσοδό του στην χώρα προσέλευσης, αλλά και στη μετακίνησή του εντός της χώρας.

Η airtickets.gr®, πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείου, ενοικίασης αυτοκινήτου και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων. Επωφεληθείτε των πρωτοποριακών υπηρεσιών μέσω του site μας και κλείστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας ταξίδι με μοναδικά ταξιδιωτικά εργαλεία: Υour Price, airtickets Trends, airtickets Today, airtickets Alert, tours και transfers.
Loading...
Βερολίνο
 
€ 120
null - Βερολίνο: 120€
Κεντρικά Γραφεία easyJet:
LU2 9LS Luton, England , United Kingdom
  • easyJet

  • easyJet

  • easyJet

  • easyJet

Βρέθηκε πριν από
1h
Aeroflot / British Airways
Αθήνα - Λονδίνο
Λονδίνο - Αθήνα
19/07/2012
22/07/2012
Προτιμήσεις cookies