Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Αυτοκίνητα
Ακτοπλοϊκά
iPhone iPhone
Android Android
phone
210 6074000
  •   Πτήσεις
airline tickets
Από
Προς
Αναχώρηση
Επιστροφή
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
(+) Περισσότερα Κριτήρια
Ενήλικες
Παιδιά
Βρέφη
[!] για θέσεις βρεφών, ασυνόδευτα παιδιά, ασθενείς και άλλες ειδικές περιπτώσεις,
οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά
Αεροπορική εταιρεία
Κατηγορία Θεσης
(-) Λιγότερα Κριτήρια
  • Wizz Air

Wizz Air

Wizz Air Προσφορές

Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airtickets.gr® και ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές της Wizzair. Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια online και πετάξτε σε επιλεγμένους προορισμούς, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! H airtickets.gr® φροντίζει να σας κρατάει ενήμερους για όλες τις προσφορές εισιτηρίων της Wizzair. Επωφεληθείτε απο τις μοναδικές προσφορές μας! Επιλέξτε την airtickets.gr® για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με Wizzair. Κάντε online την κράτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας www.airtickets.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 6074000.

Wizz Air Online Check-in

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με Wizzair έχουν τη δυνατότητα online check-in είτε απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Wizzair, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας.

Wizz Air Αεροπορικά Εισιτήρια

Αεροπορικά εισιτήρια με την Wizzair. Η airtickets.gr® σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις χαμηλότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις με Wizzair και να προγραμματίσετε καλύτερα το δικό σας ταξίδι! Με τις μοναδικές υπηρεσίες της airtickets.gr® Alert και Today μπορείτε να ενημερωθείτε καθημερινά για τις πιο φθηνές πτήσεις με την Wizzair και να ειδοποιηθείτε μέσω e-mail, όταν βρεθεί ο οικονομικότερος δυνατός ναύλος για την ημερομηνία και τον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Πτήσεις της Wizz Air

Η Wizz Air Hungary Airlines Ltd. είναι μια Ουγγρική low-cost αεροπορική εταιρεία με βάση το διεθνές αεροδρόμιο Liszt Ferenc, στη Βουδαπέστη. Η Wizzair πετάει σε δευτερεύοντα, μικρότερα αεροδρόμια με στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους των πτήσεών της. Ενδεικτικά, ορισμένα δρομολόγια της Wizzair καλύπτουν τους εξής προορισμούς: Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Τσεχία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα (Κέρκυρα, Ηράκλειο, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθο), Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, Τουρκία, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Η airtickets.gr® σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την κράτηση και αγορά φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις με την Wizz Αir αλλά και όλες τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες όπως οι, Aegean, Olympic Air, Cyprus Airways, Alitalia, Lufthansa, Swiss, British, Iberia, Czech, KLM, Delta, LOT, Air France, Turkish, Aeroflot, Austrian, easyJet, TAP Portugal, Thai Airways, SAS, Egyptair, Tarom, Ryanair, bmi και Wizz Αir.

Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών Wizz Air

   - Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών
Οι επιβάτες της Wizz Air, επιτρέπεται να μεταφέρουν χωρίς κανένα κόστος μέχρι 1 χειραποσκευή διαστάσεων 55x40x20 μέγιστους βάρους 10 κιλών και μέχρι 6 αποσκευές μέγιστου βάρους 32 κιλών η κάθεμία.

Διαβατήρια και Visa

Πριν από την πτήση με Wizzair, οι επιβάτες είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που αφορούν στην έξοδό τους από την χώρα αναχώρησης καθώς και στην είσοδό τους στην χώρα προσέλευσης, αλλά και στη μετακίνησή τους εντός της χώρας.

Η airtickets.gr®, πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείου, ενοικίασης αυτοκινήτου και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων. Επωφεληθείτε των πρωτοποριακών υπηρεσιών μέσω του site μας και κλείστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας ταξίδι με μοναδικά ταξιδιωτικά εργαλεία: Υour Price, airtickets Trends, airtickets Today, airtickets Alert, tours και transfers.
Κεντρικά Γραφεία Wizz Air:
BUD International Airport Building 221, H-1185 Budapest
  • Wizz Air

  • Wizz Air

  • Wizz Air

  • Wizz Air

Βρέθηκε πριν από
1h
Aeroflot / British Airways
Αθήνα - Λονδίνο
Λονδίνο - Αθήνα
19/07/2012
22/07/2012
Προτιμήσεις cookies